Fălțuită

Tabla plană fălțuită, un material care poate fi astfel modelat încât să satisfacă cele mai mari exigențe în materie de acoperișuri, este apreciată de mai multe secole. Acoperișul din tablă plană falțuită se remarcă printr-o mare ușurință în întreținere, frumușete naturală și durabilitate.

Tabla fălțuită se obține din tablă plană, care trece printr-un proces de dublă fălțuire, condiția pentru obținerea unui produs viabil fiind calitatea materialului prelucrat. Durata de viață a unui acoperiș fălțuit este mare și nu există niciun risc ca acesta să se desprindă din cauza furtunilor, zăpezilor sau a vânturilor. Tabla fălțuită reprezintă cel mai sigur sistem de învelitoare existent, pus în operă prin tehnica îmbinării prin falț.

Atunci când optați pentru un acoperiș din tablă fălțuită nu înseamnă doar că veți avea o clădire ce se va integra armonios în cadrul existent, fie că vorbim de case vechi, de clădiri clasate ca monumente istorice sau de arhitecturi ultramoderne. Înseamnă și că veți avea acces la cunoștințele și suportul echipei durra, pentru ca munca de proiectare și construcție să fie mai ușoară și mai precisă.