Tâmplărie PVC

Exigențele arhitecților și ale constructorilor referitoare la o fereastră sunt la fel de diverse ca și obiectivele construcțiilor asupra cărora efectuează lucrări. Cine dorește să dețină în prezent calitatea de partener competent nu trebuie să lase nici o problemă fără răspuns. De aceea, REHAU oferă soluții pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard până la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezentă pe toate piețele internaționale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerințelor naționale și regionale.

Gama de profile PVC

REHAU® – În calitate de marcă de prestigiu în domeniul soluţiilor pe bază de polimeri, REHAU este lider internaţional în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Forţa noastră inovatoare, structura noastră care cuprinde mai multe domenii şi eficienţa sinergiilor ce rezultă de aici fac ca moderna noastră companie organizată profesional să fie unică în industria materialelor sintetice.

SAINT-GOBAIN

Saint-Gobain, liderul mondial pe pieţele de habitat şi construcţii, proiectează, fabrică şi distribuie materiale de construcţii, oferind soluţii inovatoare pentru a răspunde cererii în creştere în economiile emergente cu privire la eficienţa energetică şi protecţia mediului. sintetice.

Feronerie ROTO

În decursul a șapte decenii de activitate, ROTO a devenit un nume binecunoscut în lumea constructorilor și nu numai. Prin îmbunătățirea și diversificarea continuă a gamei de produse, a ajuns în vârful ierarhiei mondiale.